Op maandag 16 november werkt de firma Wegenbouw Ockier uit Kuurne in de Zwevegemsestraat. Het betreft het asfalteren van de invoegstrook van de parking. Het eigenlijke asfalteren gebeurt in de voormiddag. In de namiddag worden er wegmarkeringen aangebracht. De Zwevegemsestraat is hierdoor de hele dag afgesloten voor het verkeer.

Enkel Voetgangers hebben doorgang. Fietsers en gemotoriseerd verkeer volgen een omleiding via de Pluimstraat (tussen de Zwevegemsestraat en de Slachthuisstraat wijzigt die van rijrichting), de Slachthuisstraat (tussen dde Veemarkt en de Pluimstraat wijzigt die van rijrichting) en de Veemarkt.

De Sint-Janslaan is bereikbaar via de Pluimstraat, de Slachthuisstraat, de Veemarkt, de Langemeersstraat en tot slot de Romeinselaan.

Op maandag 16 november werkt de firma Wegenbouw Ockier uit Kuurne in de Zwevegemsestraat. Het betreft het asfalteren van de invoegstrook van de parking. Het eigenlijke asfalteren gebeurt in de voormiddag. In de namiddag worden er wegmarkeringen aangebracht. De Zwevegemsestraat is hierdoor de hele dag afgesloten voor het verkeer.Enkel Voetgangers hebben doorgang. Fietsers en gemotoriseerd verkeer volgen een omleiding via de Pluimstraat (tussen de Zwevegemsestraat en de Slachthuisstraat wijzigt die van rijrichting), de Slachthuisstraat (tussen dde Veemarkt en de Pluimstraat wijzigt die van rijrichting) en de Veemarkt.De Sint-Janslaan is bereikbaar via de Pluimstraat, de Slachthuisstraat, de Veemarkt, de Langemeersstraat en tot slot de Romeinselaan.