Het initiatief werd in het leven geroepen door Pierre Vandeputte, bestuurder en zaakvoerder bij Galloo. "Vorig jaar hadden we drie fietsen. Vandaag hadden we na een uur al meer dan 40 fietsen! Van een succes gesproken", aldus Pierre. Rond 13 uur telde meter van het project Berenice Bogaert al meer dan 70 fietsen.

't Veer zal de ingezamelde fietsen controleren en herstellen. Als dank voor de de schenking, trakteert de firma die dag iedereen op lekkere frietjes en een drankje. In de weken na de inzameling zullen alle geschonken fietsen worden nagekeken en hersteld, waarna het bestuur van het platform Grensland Menen Wervik ze zal overhandigen aan gezinnen uit Groot-Menen die een extra duwtje kunnen gebruiken.

De inzameling zal ook na 2 oktober gewoon voortgezet worden.

(NV)

Het initiatief werd in het leven geroepen door Pierre Vandeputte, bestuurder en zaakvoerder bij Galloo. "Vorig jaar hadden we drie fietsen. Vandaag hadden we na een uur al meer dan 40 fietsen! Van een succes gesproken", aldus Pierre. Rond 13 uur telde meter van het project Berenice Bogaert al meer dan 70 fietsen.'t Veer zal de ingezamelde fietsen controleren en herstellen. Als dank voor de de schenking, trakteert de firma die dag iedereen op lekkere frietjes en een drankje. In de weken na de inzameling zullen alle geschonken fietsen worden nagekeken en hersteld, waarna het bestuur van het platform Grensland Menen Wervik ze zal overhandigen aan gezinnen uit Groot-Menen die een extra duwtje kunnen gebruiken.De inzameling zal ook na 2 oktober gewoon voortgezet worden. (NV)