Op het terrein zijn stalen platen gelegd en belijning aangebracht zodat men ook bij regenweer de parking vlot op en af kan rijden. Een elektrische citymobiel voert je dan gratis naar de Gouden Shoppingdriehoek van de Lippens-, de Dumortier- en de Kustlaan. Je kan afstappen aan een tiental verschillende haltes. De shuttledienst wordt verzekerd van 11 tot 20 uur.

Ook in Heist is bijkomende parkeerruimte gecreëerd op de voormalige gemeentelijke bergplaats in de Heistlaan tussen het Stationsplein en Markstraat. Hoewel deze parking vlakbij het station en relatief dicht bij het strand en het centrum van Heist gelegen is, wordt deze parkeerruimte nog altijd sterk onderbenut. Onbekend is blijkbaar onbemind.

Zowel de parking in de Knokkestraat als in de Heistlaan zijn betalend. Het tarief van de groene zone is van kracht. Voor een hele dag betaal je 10 euro.

(DM)

Op het terrein zijn stalen platen gelegd en belijning aangebracht zodat men ook bij regenweer de parking vlot op en af kan rijden. Een elektrische citymobiel voert je dan gratis naar de Gouden Shoppingdriehoek van de Lippens-, de Dumortier- en de Kustlaan. Je kan afstappen aan een tiental verschillende haltes. De shuttledienst wordt verzekerd van 11 tot 20 uur. Ook in Heist is bijkomende parkeerruimte gecreëerd op de voormalige gemeentelijke bergplaats in de Heistlaan tussen het Stationsplein en Markstraat. Hoewel deze parking vlakbij het station en relatief dicht bij het strand en het centrum van Heist gelegen is, wordt deze parkeerruimte nog altijd sterk onderbenut. Onbekend is blijkbaar onbemind. Zowel de parking in de Knokkestraat als in de Heistlaan zijn betalend. Het tarief van de groene zone is van kracht. Voor een hele dag betaal je 10 euro. (DM)