De politiezone Bredene-De Haan heeft geïnvesteerd in een milieubewust en elektrisch dienstvoertuig. De Volkswagen E-Golf zal vooral worden ingezet voor wijkwerking. De auto werd deze week geleverd. Het is het eerste elektrische voertuig in het wagenpark van het politiekorps.

Mobiliteit van de toekomst

"We staan aan het begin van een nieuw mobiliteitstijdperk en de elektrische auto is het antwoord op de mobiliteitsvraag van de toekomst", klinkt het bij de politie. "Vooral op korte trajecten - zoals in een wijkwerking - is de zuiver elektrische mobiliteit een zinvolle oplossing."

Het voertuig heeft eens het in de modus ECO+ staat een rijbereik van 300 km.

De politiezone Bredene-De Haan heeft geïnvesteerd in een milieubewust en elektrisch dienstvoertuig. De Volkswagen E-Golf zal vooral worden ingezet voor wijkwerking. De auto werd deze week geleverd. Het is het eerste elektrische voertuig in het wagenpark van het politiekorps."We staan aan het begin van een nieuw mobiliteitstijdperk en de elektrische auto is het antwoord op de mobiliteitsvraag van de toekomst", klinkt het bij de politie. "Vooral op korte trajecten - zoals in een wijkwerking - is de zuiver elektrische mobiliteit een zinvolle oplossing."Het voertuig heeft eens het in de modus ECO+ staat een rijbereik van 300 km.