Er wordt op drie locaties gewerkt, telkens op het trage rijvak.

Op de E40 richting Jabbeke van kmpt 5.8 tot kmpt 7 (net voorbij de grensovergang)

Er worden putten hersteld in de asfaltverharding op het trage rijvak. De werken zijn gepland op maandag 28 september en zullen 1 dag duren. De werken worden uitgevoerd met mobiele signalisatie.

Op de E40 richting Jabbeke van kmpt 15.400 tot kmpt 16.600 (tussen Veurne en Oostduinkerke)

Er worden verzakkingen hersteld in de asfaltverharding op het trage rijvak. De werken zijn gepland op maandag 28 september (opstellen signalisatie vanaf 9 uur) en zullen 3 dagen duren. De werken worden uitgevoerd met vaste signalisatie.

Op de E40 richting Jabbeke vanaf kmpt 29.650 tussen Mannekensvere en Middelkerke

Er worden putten hersteld in de asfaltverharding op het trage rijvak. De werken zijn gepland op woensdag 30 september en zullen 1 dag duren. De werken worden uitgevoerd met mobiele signalisatie.

Er wordt op drie locaties gewerkt, telkens op het trage rijvak.Er worden putten hersteld in de asfaltverharding op het trage rijvak. De werken zijn gepland op maandag 28 september en zullen 1 dag duren. De werken worden uitgevoerd met mobiele signalisatie.Er worden verzakkingen hersteld in de asfaltverharding op het trage rijvak. De werken zijn gepland op maandag 28 september (opstellen signalisatie vanaf 9 uur) en zullen 3 dagen duren. De werken worden uitgevoerd met vaste signalisatie.Er worden putten hersteld in de asfaltverharding op het trage rijvak. De werken zijn gepland op woensdag 30 september en zullen 1 dag duren. De werken worden uitgevoerd met mobiele signalisatie.