Eind september gaan werken langs Brugsesteenweg in Middelkerke van start

© LC
Redactie KW

De werken vatten aan op maandag 30 september. De eerste fase vindt plaats tussen de Diksmuidestraat en de Schorestraat.

De eerste werken zullen plaatsvinden van 30 september 2019 tot april 2020. Er worden nieuwe grachten aangelegd en nutsleidingen voorzien in de richting van Sint-Pieters-Kapelle.

Van 4 november 2019 tot en met februari 2020 zullen er nieuwe riolen aangelegd worden en vindt de herinrichting plaats van het kruispunt Brugsesteenweg/Schorestraat. Gedurende de werken zal het kruispunt voor alle verkeer worden afgesloten.

In april 2020 zal er dan een nieuw fietspad aangelegd worden en komen er toegangen tot de private percelen langs de gewestweg.

Het verkeer zal gedurende de werken geregeld worden met verkeerslichten, uitgezonderd tijdens de werken aan het kruispunt. Het verkeer tussen Mannekensvere, Schore en Sint-Pieters-Kapelle, de Leeuwenhof- en Hunckevlietstraat zal afgesloten worden tijdens de werken aan het kruispunt.

Het verkeer zal via twee routes een omleiding kunnen volgen. Naar Schore: via afrit 3 Nieuwpoort -> Pervijze -> Schore + plaatselijke binnenwegen. Naar Mannekensvere: via afrit 3 -> Ramskapelle -> Sint-Joris + plaatselijke binnenwegen.

(LC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier