Drukke Zilverlaan in Oostende twee weken afgesloten door werken

© JRO
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Vanaf de week van 14 oktober zal de Zilverlaan in Oostende twee weken lang verkeershinder ondervinden door asfalteringswerken.

De Zilverlaan is een drukke doorgangsweg in de wijk Stene. Er wordt ter plaatse een omleiding aangegeven. De werken worden in drie zones uitgevoerd. De eerste zone gaat van de Lavendelstraat tot aan huisnummer 81. Zone twee loopt tussen de huisnummers 13 en 57 en de derde zone loopt van huisnummer 33 tot 57. In de eerste fase zal de toplaag afgefreesd worden en worden er herstellingen uitgevoerd aan de greppels en het wegdek. In de tweede fase, tijdens de week van 21 oktober, zal de nieuwe asfaltlaag aangelegde worden. Een dag na de asfaltering zal de drukke straat terug open gesteld worden voor het verkeer.

Het stadsbestuur laat weten dat er tijdens de werken geen doorgaand verkeer mogelijk zal zijn in de Zilverlaan. Ook de garages kunnen tijdelijk niet bereikbaar zijn. Ter hoogte van de werkzaamheden geldt een parkeerverbod. Het stadsbestuur vraagt de bewoners om huisvuilzakken, pmd, papier en karton tijdens de werkzaamheden op de hoek te plaatsen zodat de ophaalwagens die kunnen ophalen.

Wie meer info wenst omtrent de werken kan terecht bij de directie Openbaar Domein op de vierde verdieping van het stadhuis of op het nummer 059 25 87 10. Mailen kan ook naar openbaardomein@oostende.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier