Dit weekend geen treinen tussen Kortrijk en Lichtervelde

Redactie KW

Op zaterdag 25 en zondag 26 april stopt er geen enkele trein in de stations van Roeselare, Izegem en Ingelmunster, en dit door werken aan het spoor op het traject Lichtervelde-Kortrijk.

De NMBS legt komend weekend vervangbussen in tussen de stations van Lichtervelde en Kortrijk. De bussen rijden in beide richtingen met telkens een stop in Roeselare, Izegem en Ingelmunster. Het traject tussen Lichtervelde en Kortrijk met de vervangbus duurt een uur en tien minuten. De busdienst wordt gekoppeld aan een pendeltrein tussen Oostende en Lichtervelde (om het uur) en dat in beide richtingen. De relatie Oostende – Brussel-Nationale-Luchthaven vertrekt vanuit Kortrijk.

Ook het volgende weekend

Ook op zaterdag 2 en zondag 3 mei wordt er opnieuw gewerkt op spoorlijn 66, maar dan enkel tussen Roeselare in Kortrijk. Het station Roeselare zal dan wel open zijn, Izegem en Ingelmunster niet. Tijdens het weekend van 2 en 3 mei rijden er vervangbussen tussen Roeselare en Kortrijk. De bussen stoppen in de stations van Izegem en Ingelmunster.

(FJA-JRE)

Werken L 66 WE 25-26 april 2015.pdf

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier