Kom je met de wagen uit Brugge, Brussel of Antwerpen? Rijd op de Natiënlaan (N49) in de richting van Knokke. Sla er linksaf naar de Dudzelestraat (N376) en vervolgens rechtsaf naar de Hoekestraat. Volg de Hoekestraat tot aan het kruispunt met de Dorpsstraat (N376a). Sla er rechtsaf en daarna linksaf naar de Westkapellestraat tot aan de Nieuwstraat. Volg de Nieuwstraat tot aan de publieke ingangsweg van het event.

Kom je met de wagen uit Knokke? Rijd op de Natiënlaan (N49) in de richting van Antwerpen. Sla er rechtsaf naar de tijdelijke verbindingsweg (net voorbij het kruispunt Kalvekeetdijk-Natiënlaan) en volg de baan tot aan de Westkapellestraat. In de Westkapellestraat sla je rechtsaf naar de Nieuwstraat. Volg de baan tot aan de publieke ingangsweg van het event.

Kom je met de wagen uit Heist? Rijd op de Westkapellestraat in de richting van Knokke. Sla er linksaf naar de Nieuwstraat. Volg de baan tot aan de publieke ingangsweg van het event.

Houd rekening met bijkomende verkeershinder door de A11-wegenwerken. Meer informatie op www.a11verbindt.be.

Verkeers- en veiligheidsmaatregelen

Om het evenement vlot te laten verlopen, nemen de politie en organisatie extra verkeers- en veiligheidsmaatregelen. De terreinen van Knokke Hippique zijn met de auto enkel bereikbaar via de Westkapellestraat - Nieuwstraat. De Nieuwstraat is ter hoogte van de Isabellavaart afgesloten voor het doorgaand verkeer. Er is ook eenrichtingsverkeer voorzien in de Herenweg (rijrichting Dorpsstraat), tussen de Westkapellestraat en Dorpsstraat, en in de Westkapellestraat (rijrichting Herenweg), tussen de Dorpsstraat en Herenweg.

In deze periode is ook het stilstaan en parkeren verboden in de Nieuwstraat, tussen de Cipressenstraat en Isabellavaart.