Dashcam filmt roekeloze wegpiraat op gewestweg in Ichtegem

Redactie KW

Een roekeloze autobestuurder op de N33 zorgt voor heel wat verontwaardiging.

Nic’Os Pizza House uit Ichtegem postte zaterdag een opmerkelijk filmpje op zijn Facebookpagina. Een roekeloze bestuurder snijdt hem brutaal de pas af op het kruispunt van de Oostendesteenweg en de Zedelgemsesteenweg richting Oostende.

Doos condooms

“Bericht aan de bestuurder van de grijze wagen: gelieve u aan te melden bij ons in de zaak. Ik geef u met plezier een doos condooms, want eikels zoals jij moeten zich echt niet voortplanten. Alvast bedankt!”, luidt het onderschrift bij het filmpje. De opname wordt intussen gretig gedeeld. Volgens de camerabeelden dateren de opnames van vorige donderdag.

Gevaarlijk kruispunt

Opvallend: het bewuste kruispunt is niet voor het eerst het decor van een netelige verkeerssituatie. In september 2012 reed een bestelwagen uit dezelfde straat in op de woning links in beeld. De auto kwam toen in de slaapkamer terecht. “Ik woon hier al meer dan 35 jaar en kan tien dodelijke ongevallen opnoemen in een omtrek van vijftig meter rond mijn huis. Veel bestuurders merken het T-punt niet op”, liet de eigenaar toen optekenen in onze krant.

Ondanks de vele ongevallen wordt de splitsing van de Oostendesteenweg en de Zedelgemsesteenweg niet als zwart verkeerspunt beschouwd. Al heeft deze roekeloze automobilist eerder last van een zware voet.

(MF/TV)

Bericht door NicOs PizzaHouse.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.