Heel wat snelheidscontroles op komst in Roeselare, Hooglede en Izegem

In december zijn er heel wat snelheidscontroles in Roeselare, Izegem en Hooglede.© iStock
In december zijn er heel wat snelheidscontroles in Roeselare, Izegem en Hooglede.© iStock
Redactie KW

De politiezone Riho plant ook in december verschillende snelheidscontroles in Hooglede, Roeselare en Izegem. Hier lees je waar en wanneer.

Op donderdag 3 december wordt er geflitst in de Bruggestraat en Ieperstraat in Hooglede.

Op maandag 7 december let men het best op in de Schoolstraat, Rotsestraat, Mandellaan, Ardooisesteenweg en Heirweg in Roeselare. De dag nadien flitst de politie in de Prinsessestraat, Leenstraat, Ambachtenstraat, Baronstraat en langs de Rijksweg in Izegem.

Op woensdag 9 december zijn de Delaeystraat, Stationsstraat, Roeselarestraat, Rijksweg en Ieperstraat in Hooglede aan de beurt.

Op vrijdag 11 december houdt men best de snelheidswijzer in de Iepersestraat en Meensesteenweg in Roeselare in het oog.

Op maandag 14 december wordt er geflitst langs de Ardooisestraat en de Kortrijksestraat in Izegem.

Op donderdag 17 december staan de Beverseaardeweg, Wijnendalestraat, Izegemseaardeweg, Kortewagenstraat en Ardooisesteenweg in Roeselare op de agenda. De dag nadien zijn de Prinsessestraat, Rijksweg, Leenstraat, Roeselarestraat en Lodewijk de Raetlaan in Izegem aan de beurt.

Op maandag 28 december wordt er geflitst langs de Oekensestraat, Diksmuidsesteenweg, Hoogleedsesteenweg, Iepersestraat en Gitsestraat in Roeselare.

Het jaar wordt afgesloten op woensdag 30 december met snelheidsmetingen in de Roeselarestraat en Kortemarkstraat in Hooglede. (BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier