Volgens De Lijn zullen de namiddag- en avonddiensten zoals voorzien gereden worden. Ook de komende dagen zou er geen hinder meer zijn.

De actie was aangekondigd tussen 9.00 en 16.00 uur. Daardoor reden er bijna geen bussen op de stads- en streeklijnen in de regio.

De chauffeurs uit de stelplaats hadden het werk neergelegd uit onvrede over het plannen van de chauffeursdiensten. Na overleg werd beslist om op tijdelijke basis versterking bij de dagplanning te voorzien. "Daardoor kan het plannen van de diensten vlotter verlopen, is er meer flexibiliteit en kan er sneller ingegrepen worden bij onverwachte situaties", aldus De Lijn.

(BELGA)

Volgens De Lijn zullen de namiddag- en avonddiensten zoals voorzien gereden worden. Ook de komende dagen zou er geen hinder meer zijn.De actie was aangekondigd tussen 9.00 en 16.00 uur. Daardoor reden er bijna geen bussen op de stads- en streeklijnen in de regio.De chauffeurs uit de stelplaats hadden het werk neergelegd uit onvrede over het plannen van de chauffeursdiensten. Na overleg werd beslist om op tijdelijke basis versterking bij de dagplanning te voorzien. "Daardoor kan het plannen van de diensten vlotter verlopen, is er meer flexibiliteit en kan er sneller ingegrepen worden bij onverwachte situaties", aldus De Lijn.(BELGA)