Heel wat inwoners contacteerden de Brugse burgemeester met vragen voor meer infrastructuur voor fietsers. "Onze diensten hebben deze vragen steeds goed bestudeerd en proberen zo veel mogelijk in te spelen op de wensen en noden", aldus De fauw.

"Maar de vraag van inwoners kan niet altijd ingewilligd worden. In functie van een transparante communicatie zullen we daarom een toetsingskader afkloppen binnen het college. Zo is meteen duidelijk dat we niet alleen de lat hoog leggen, maar ook dat we niet zomaar overal blindelings straten als fietsstraten inrichten en fietspaden creëren", zegt de burgemeester.

(BELGA)

Heel wat inwoners contacteerden de Brugse burgemeester met vragen voor meer infrastructuur voor fietsers. "Onze diensten hebben deze vragen steeds goed bestudeerd en proberen zo veel mogelijk in te spelen op de wensen en noden", aldus De fauw."Maar de vraag van inwoners kan niet altijd ingewilligd worden. In functie van een transparante communicatie zullen we daarom een toetsingskader afkloppen binnen het college. Zo is meteen duidelijk dat we niet alleen de lat hoog leggen, maar ook dat we niet zomaar overal blindelings straten als fietsstraten inrichten en fietspaden creëren", zegt de burgemeester.(BELGA)