De kusttram reed vorig jaar 92.705 ritten, goed voor 2.969.000 gereden kilometer. Daarbij werden er 98 ongevallen geregistreerd. Twintig mensen werden het slachtoffer van een val of verlies van evenwicht op de tram. "Acht mensen werden het slachtoffer van een ongeval met een tramdeur. Vijf keer was er een aanrijding tussen een tram en een wagen, bestelwagen of vrachtwagen. . Het aantal voetgangers dat werd aangereden of aangetikt bleef beperkt tot vier", verduidelijkt Maertens.

In 2019 werden er tussen De Panne en Knokke vier slachtoffers geregistreerd als gevolg van een daad van agressie. Bert Maertens: "Er waren vorig jaar slechts twee ongevallen met fietsers. Positief is ook dat er geen enkel ongeval was met moto's of motorfietsen.

De kusttram reed vorig jaar 92.705 ritten, goed voor 2.969.000 gereden kilometer. Daarbij werden er 98 ongevallen geregistreerd. Twintig mensen werden het slachtoffer van een val of verlies van evenwicht op de tram. "Acht mensen werden het slachtoffer van een ongeval met een tramdeur. Vijf keer was er een aanrijding tussen een tram en een wagen, bestelwagen of vrachtwagen. . Het aantal voetgangers dat werd aangereden of aangetikt bleef beperkt tot vier", verduidelijkt Maertens.In 2019 werden er tussen De Panne en Knokke vier slachtoffers geregistreerd als gevolg van een daad van agressie. Bert Maertens: "Er waren vorig jaar slechts twee ongevallen met fietsers. Positief is ook dat er geen enkel ongeval was met moto's of motorfietsen.