Op vlak van snelheid controleerde de politie 20.000 voertuigen, waarbij 1874 overtredingen werden vastgesteld. Een van de snelheidsduivels reed 160 (!) km/u in een zone 90. Er werd ook gecontroleerd op alcohol: 28 personen hadden te veel gedronken om nog achter het stuur te zitten. Er werden een honderdtal pv's opgesteld voor gsm-gebruik achter het stuur, gordeldracht, verzekeringsproblemen en fout parkeren.

Nog opvallend ten slotte is dat er door de hitte een aantal inbreuken waren op de wetgeving rond de beschermkledij van motorrijders.

(PL)

Op vlak van snelheid controleerde de politie 20.000 voertuigen, waarbij 1874 overtredingen werden vastgesteld. Een van de snelheidsduivels reed 160 (!) km/u in een zone 90. Er werd ook gecontroleerd op alcohol: 28 personen hadden te veel gedronken om nog achter het stuur te zitten. Er werden een honderdtal pv's opgesteld voor gsm-gebruik achter het stuur, gordeldracht, verzekeringsproblemen en fout parkeren.Nog opvallend ten slotte is dat er door de hitte een aantal inbreuken waren op de wetgeving rond de beschermkledij van motorrijders.(PL)