Fietspunt Kortrijk - Mobiel vzw plant een grote opruimactie van achtergelaten fietsen aan het station in Kortrijk. Alle fietsen werden vorige week gemarkeerd met een label. Onbeheerde fietsen worden weggehaald op 6 juni. Alle opgeruimde fietsen krijgen daarna een uniek referentienummer en blijven nog drie maand bewaard in het depot van Mobiel. De fietsen krijgen ook een plek op www.gevondenfietsen.be.

"Dergelijke acties zijn zeer nuttig. Fietsen die onaangeroerd blijven staan in de stallingen, nemen de plek in van andere fietsers", duidt schepen van Mobiliteit Axel Weydts de actie. "Zo benutten we de maximale capaciteit van onze stallingen. Recent kwamen er ook nieuwe, extra stallingen ter hoogte van de ingang van het station in de Minister Tacklaan." (OV)

Fietspunt Kortrijk - Mobiel vzw plant een grote opruimactie van achtergelaten fietsen aan het station in Kortrijk. Alle fietsen werden vorige week gemarkeerd met een label. Onbeheerde fietsen worden weggehaald op 6 juni. Alle opgeruimde fietsen krijgen daarna een uniek referentienummer en blijven nog drie maand bewaard in het depot van Mobiel. De fietsen krijgen ook een plek op www.gevondenfietsen.be."Dergelijke acties zijn zeer nuttig. Fietsen die onaangeroerd blijven staan in de stallingen, nemen de plek in van andere fietsers", duidt schepen van Mobiliteit Axel Weydts de actie. "Zo benutten we de maximale capaciteit van onze stallingen. Recent kwamen er ook nieuwe, extra stallingen ter hoogte van de ingang van het station in de Minister Tacklaan." (OV)