De Nederlander werd betrapt toen hij in Brugge zijn gsm gebruikte achter het stuur.

Op 7 maart 2017 liep de verdediger van Club Brugge tegen de lamp. De politie van Brugge stelde bovendien vast dat er problemen waren met de inschrijving van het voertuig. Het bleek om een wagen van de broer van de voetballer te gaan.

De verdediging merkte op dat de meeste profvoetballers geen kraan zijn op vlak van administratie. Meester Alexandra Schouteden vroeg daarom om haar cliënt slechts een gele kaart te geven, in de vorm van een straf met uitstel.

(BELGA)

De Nederlander werd betrapt toen hij in Brugge zijn gsm gebruikte achter het stuur.Op 7 maart 2017 liep de verdediger van Club Brugge tegen de lamp. De politie van Brugge stelde bovendien vast dat er problemen waren met de inschrijving van het voertuig. Het bleek om een wagen van de broer van de voetballer te gaan.De verdediging merkte op dat de meeste profvoetballers geen kraan zijn op vlak van administratie. Meester Alexandra Schouteden vroeg daarom om haar cliënt slechts een gele kaart te geven, in de vorm van een straf met uitstel.(BELGA)