https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Aangekondigde flitscontroles: hier is het opletten geblazen in eerste week van maart in Roeselare, Izegem en Hooglede

© BELGA
© BELGA
Wouter Vander Stricht

Als bestuurder moet je je altijd en overal aan de toegelaten snelheid houden, maar op deze plaatsen hou je in de eerste week van maart beter een extra oog op je snelheidsheidsmeter.

Maandag 1 maart controleert de verkeersdienst van de politiezone RIHO in Hooglede . In de Roeselarestraat, Bruggestraat, Ieperstraat, Kortemarkstraat en Koolskampstraat is het dus uitkijken.

Een dag later op dinsdag 2 maart is Roeselare het actieterrein van de flitscamera. In de Iepersestraat, Beversesteenweg, Groenestraat, Sint-Eloois-Winkelsestraat en langs de Mandellaan hou je je het best aan de maximaal toegelaten snelheid.

Op woensdag 3 maart zijn de Kachtemsestraat en Kortrijksestraat in Izegem de plaatsen waar de camera staat opgesteld.

Op donderdag 4 maart geen aangekondigde controles, maar wel een dag later op vrijdag 5 maart . Dan is het opletten in Roeselare in de Blinde Rodenbachstraat, Hoogleedsesteenweg, Oostnieuwkerksesteenweg, Diksmuidsesteenweg en Meensteenweg.

Zaterdag 6 maart is Izegem opnieuw het werkterrein van de flitsers. In de Ardooisestraat, Kachtemsestraat, Gentseheerweg en Roeselaarsestraat maak je kans om bij overdreven snelheid op de bon te gaan.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten