Tussen zaterdag 22 uur en zondag 6 uur waren er een aantal verkeerscontroles in de politiezone. Deze actie was het startsignaal voor de winter BOB-campagne 2018-2019 en was ook een onderdeel van de door de provincie West-Vlaanderen gepromote 'verkeersveilige week en nachten'. De controles werden uitgevoerd te Vleteren, Zonnebeke, Ieper en Poperinge.

Wat alcohol betreft werden 90 voertuigen gecontroleerd. Vijf chauffeurs legden een ademtest alarm af, zes bliezen positief. Elf bestuurders die te veel dronken dus, of twaalf procent. Dit resulteerde in de onmiddellijke intrekking van drie rijbewijzen. Verder werden nog twee speekseltest opgelegd met één positief gevolg die ook aanleiding gaf tot de onmiddellijke intrekking van het rijbewijs. Ook werden nog zes andere verkeersinbreuken vastgesteld.

Tussen zaterdag 22 uur en zondag 6 uur waren er een aantal verkeerscontroles in de politiezone. Deze actie was het startsignaal voor de winter BOB-campagne 2018-2019 en was ook een onderdeel van de door de provincie West-Vlaanderen gepromote 'verkeersveilige week en nachten'. De controles werden uitgevoerd te Vleteren, Zonnebeke, Ieper en Poperinge.Wat alcohol betreft werden 90 voertuigen gecontroleerd. Vijf chauffeurs legden een ademtest alarm af, zes bliezen positief. Elf bestuurders die te veel dronken dus, of twaalf procent. Dit resulteerde in de onmiddellijke intrekking van drie rijbewijzen. Verder werden nog twee speekseltest opgelegd met één positief gevolg die ook aanleiding gaf tot de onmiddellijke intrekking van het rijbewijs. Ook werden nog zes andere verkeersinbreuken vastgesteld.