Scoutsival stond zaterdagavond 14 maart op de Trax-site geprogrammeerd. Na vijf light edities wou de organisatie opnieuw uitpakken met Scoutsival als een van de grootste fuiven in Roeselare. Daarbij kozen ze voor Trax, waarbij de grote zaal een capaciteit van 800 bezoekers heeft, perfect binnen wat toegelaten is of toch was.

Ondertussen zijn de regels verstrengd en werd beslist om het evenement tot uit te stellen. De organisatie hoopt het evenement te kunnen verzetten naar een andere datum. Op de affiche stonden onder meer Sister May en Shoarma Soundsystem met Roeselarenaars Nadiem en Imran Shah (foto).

Beste betrokkene, Gezien de actualiteit rond het coronavirus en de vraag van de overheid om alle grote evenementen af...

Geplaatst door Scoutsival Roeselare op Donderdag 12 maart 2020

(TD)

Scoutsival stond zaterdagavond 14 maart op de Trax-site geprogrammeerd. Na vijf light edities wou de organisatie opnieuw uitpakken met Scoutsival als een van de grootste fuiven in Roeselare. Daarbij kozen ze voor Trax, waarbij de grote zaal een capaciteit van 800 bezoekers heeft, perfect binnen wat toegelaten is of toch was.Ondertussen zijn de regels verstrengd en werd beslist om het evenement tot uit te stellen. De organisatie hoopt het evenement te kunnen verzetten naar een andere datum. Op de affiche stonden onder meer Sister May en Shoarma Soundsystem met Roeselarenaars Nadiem en Imran Shah (foto).(TD)