"In het kader van #Samentegencorona hebben we als jeugdvereniging besloten om onze kinderen online bezigheden aan te bieden. Samen komen kan nu niet, maar we geven ze dagelijks online een uitdaging", zegt secretaris Annick Garsbeke.

"Elke dag om 14 uur komt er een nieuwe opdracht of uitdaging online voor alle leeftijden. Je kan die vinden via de Facebookgroep Rode Valken Oudenburg Online. De eerste challenge komt er vandaag om 14 uur aan en dat niet alleen voor onze leden: iedereen mag meedoen", legt Mario Panesi uit. Hij en zijn dochters Yana en Noa kwamen op het idee en Mario werkte dit uit.

"Regelmatig zullen we ook zaken posten om zowel kinderen als volwassenen te sensibiliseren om zich aan de voorschriften tegen verspreiding van het virus te houden."

(LIN)

"In het kader van #Samentegencorona hebben we als jeugdvereniging besloten om onze kinderen online bezigheden aan te bieden. Samen komen kan nu niet, maar we geven ze dagelijks online een uitdaging", zegt secretaris Annick Garsbeke."Elke dag om 14 uur komt er een nieuwe opdracht of uitdaging online voor alle leeftijden. Je kan die vinden via de Facebookgroep Rode Valken Oudenburg Online. De eerste challenge komt er vandaag om 14 uur aan en dat niet alleen voor onze leden: iedereen mag meedoen", legt Mario Panesi uit. Hij en zijn dochters Yana en Noa kwamen op het idee en Mario werkte dit uit."Regelmatig zullen we ook zaken posten om zowel kinderen als volwassenen te sensibiliseren om zich aan de voorschriften tegen verspreiding van het virus te houden." (LIN)