Kiwanis Young Professionals Ieper schenkt cadeaupakketten voor kansarme kinderen

Kiwanis Young Professionals overhandigt de leuke en nuttige cadeaupakketten. © EF
Redactie KW

De coronacrisis leidt ertoe dat sommige gezinnen het stilletjesaan moeilijker krijgen. “Tal van hartverwarmende initiatieven worden genomen, om ouderen, gezinnen en kinderen in deze uitzonderlijke tijden te ondersteunen, en ook wij als Kiwanis-club konden en wilden niet aan de zijlijn blijven staan”, klinkt het bij Kiwanis Young Professionals Ieper.

Kiwanis Young Professionals Ieper probeert er al jaren te zijn voor kansarme kinderen in de regio door lokale projecten te steunen, activiteiten te organiseren en initiatieven te nemen. Hun doel is deze kinderen te geven wat hen toekomt: een zorgeloze jeugd waarin zij net dezelfde kansen krijgen als alle andere kinderen. Ook in deze coronacrisis willen zij er zijn voor deze kinderen.

“In samenwerking met vzw Uit De Marge Ieper en welzijnsschakel Tegoare werden bijna 50 kinderen geselecteerd, die het momenteel heel erg moeilijk hebben. Wij schonken elk van deze gezinnen een cadeaupakket, met daarin knutselgerief en spelletjes, om hun ‘blijf-in-uw-kot’ tijd wat aangenamer te maken. Tevens kochten wij de cadeaupakketten lokaal aan, om zo ook onze lokale handelaren een duwtje in de rug te geven”, vertelt Jantien Vanden Broucke,voorzitter Kiwanis Young Professionals.

De cadeaupakketten werden recent door enkele leden van Kiwanis Young Professionals Ieper overhandigd aan de mensen van vzw Uit De Marge Ieper en welzijnsschakel Tegoare, die alvast heel verheugd waren. (EF/TOGH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier