Dynamische KLJ-jongeren bestellen maaltijden aan huis tijdens feestweekend

De bestuursleden van de Meulebeekse KLJ vliegen er straks weer in. © Luc
Redactie KW

Al heeft het coronavirus al voor heel wat leed gezorgd, toch bewijzen sommige verenigingen over nog voldoende power te beschikken om het hoofd boven water te houden. De Meulebeekse KLJ-jongeren zijn daar een voorbeeld van. Tijdens hun feestweekend op 11, 12 en 13 september leveren ze kip aan ‘t spit aan huis.

Op 14 maart 2020 moesten de KLJ-jongeren hun grote fuif ‘De nacht van de stier’ annuleren. Zo zagen zij een spaarpotje om hun werking te financieren in rook opgaan. “We hoopten op beterschap in september voor de organisatie van ons jaarlijks KLJ-feestweekend”, vertelt Bram Tuytens, KLJ-voorzitter.

“Dan zorgen we steeds voor een gezellige maaltijd waarop we toch zo’n 800 sympathisanten mogen verwelkomen. Vervolgens is er op zaterdagavond de fuif ‘Sop in de Kop’ en op zondagnamiddag organiseren we onze landelijke highlandgames.”

Het bleef bij een droom want die geplande activiteiten moesten eveneens worden opgeborgen. Een zoveelste ontgoocheling … of toch niet helemaal.

Kip aan ‘t spit

“Met het dynamisme eigen aan onze jeugdbeweging besloten we om toch in te staan voor de maaltijd, maar dan voor iedereen in zijn eigen bubbel en thuis. Met andere woorden: de KLJ-leden bestellen een weekend lang aan huis!”

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 september van 17 tot 20 uur en op zondag 13 september van 11 tot 14 uur bezorgen de KLJ-jongeren lekkere kip aan ‘t spit met verse groentjes, frietjes of krielaardappeltjes aan huis. Volwassenen betalen voor deze maaltijd 15 euro per persoon, kinderen 10 euro. Een fles rode wijn of roséwijn kost 10 euro.

Bestellingen kunnen geplaatst worden op klj.feestweekend@gmail.com of telefonisch op 0492 92 42 29 (na 19 uur). (LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier