Bevo komt met alternatieve spaghettiavond in Beveren

Steven Deseure. (foto SM)
Redactie KW

Normaal gezien organiseert Bevo Roeselare jaarlijks een overheerlijke spaghettiavond in De Nieuwe Deure, maar in de huidige coronatijden pakt de volleybalclub met een alternatieve formule met afhaalpakketten uit. Bestellen kan tot zondag 11 oktober via de website van de club.

“Door de coronacrisis moeten we creatief zijn en moeten we op zoek naar alternatieve manieren om geld in te zamelen voor onze volleybalclub”, zegt Steven Deseure.

“Normaal gezien organiseren we altijd een gesmaakte spaghettiavond in De Nieuwe Deure voor zo’n 300 eters, maar in deze tijden weet je nooit of iets kan plaatsvinden of niet. Daarom hebben we beslist om onze spaghettiavond anders te organiseren en met afhaalpakketten te werken. Op die manier kan iedereen veilig vanuit zijn eigen kot eten en daarmee onze club steunen.”

Er is keuze tussen pacchetto due (2 personen, 14 euro), pacchetto quattro (4 personen, 25 euro) en pacchetto dieci (10 personen, 62 euro). Alles – spaghetti, (vegetarische) saus en kaas – is mooi apart verpakt zodat de mensen de keuze hebben om het de avond zelf klaar te maken of in te vriezen voor later. Bestellen kan tot zondag 11 oktober, het afhalen gebeurt op vrijdag 16 oktober tussen 17 en 19 uur in de cafetaria van de Beverse sporthal. “Naast deze pakketten kunnen de mensen ook lekkere aperitieven en wijnen bestellen. Een voorproevertje voor onze traditionele drankenactie vanaf 1 november, waar al deze dranken ook te bestellen zullen zijn.”

fotowedstrijd

De volleybalclub koppelt ook een wedstrijd aan zijn spaghettiavond. “Wie een foto neemt van zijn spaghettiavond en die tijdens het weekend zelf deelt op de Facebookpagina van Bevo Roeselare maakt nog kans op een van de drie prijzen die we voorzien hebben”, besluit Steven Deseure, die de bestellingen deze week al vlot zag binnenlopen. “We hebben nu al zo’n 200 pakketten verkocht, wat al heel mooi is. Natuurlijk is het niet hetzelfde als een normale spaghettiavond waarop je ook nog heel wat drank verkoopt, maar alle beetjes zijn welkom in deze coronatijden.” (SM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier