Veerle Quintens van De Kruidenmolen is ‘Gastvrouw van het jaar’

Redactie KW

Veerle Quintens (34) van restaurant De Kruidenmolen aan de Dorpsstraat 1 is door Knack-Restaurantgids uitgeroepen tot ‘Gastvrouw van het jaar’. Echtgenoot en chefkok Stijn Bauwens (34) tilde zijn keuken al tot in de Michelingids en nu krijgt Veerle dus erkenning voor haar werk in de zaal.

Waaraan heeft Veerle de eretitel van “Gastvrouw van het jaar” verdiend ? “We hebben heel veel vaste klanten en dat is een erkenning voor Stijn en mij. We worden ook vaak aanbevolen door die klanten, dat horen we vaak van nieuwe gasten. Iedereen is welkom en wordt persoonlijk benaderd. Dat gevoel wil ik iedereen geven : je bent hier om te genieten, dus relax ! We doen niet stijfdeftig, maar ‘gewoon’. Voor de rest zijn we erg flexibel. We hebben menu’s voor twee personen, maar een gast alleen die net dat wil eten bijvoorbeeld, krijgt dat voor 1 persoon. Zulke dingen worden geapprecieerd !” (GSD)

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie De Zeewacht) van 17 oktober 2008.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten