Uitbreiding industrieterrein Pannestraat Veurne gestart

Redactie KW

De West-Vlaamse Intercommunale (WVI) is gestart met de werken voor de uitbreiding van het industrieterrein in de Pannestraat in Veurne. Op die site van 3,6 hectare is plaats voor een 10-tal bedrijven en 2 bedrijfsverzamelgebouwen met in totaal 16 modules.

Door administratieve problemen liet de uitbreiding van het Industrieterrein II op zich wachten maar nu zijn de werken gestart. “Op de uitbreiding is plaats voor ondernemingen met een maximumoppervlakte van een halve hectare. Enkel fabricage, ateliers, kmo’s, opslag, groothandel en een autoherstelplaats zijn als activiteiten mogelijk”, stelt WVI-directeur Geert Sanders de plannen voor.

“Exclusieve kantoorcomplexen, kleinhandel, commercieel gerichte recreatie en tankstations kunnen niet”, gaat hij verder. “Centraal loopt de Slableedstraat die via een nog aan te leggen rotonde op de Pannestraat zal uitkomen. Die rotonde zal er wel nog niet liggen als het industrieterrein afgewerkt is. Het Agentschap Wegen en Verkeer is volop bezig met de onteigeningen. Op het terrein komen ook twee bedrijfsverzamelgebouwen met in totaal zestien handelsruimten van 150 tot 340 vierkante meter.”

(GUS)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Kust van vrijdag 27 april 2012.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier