Tweede boek van ex Ignace Crombé

Redactie KW

Miriam Jacques uit Bissegem, de ex van Ignace Crombé, heeft vandaag haar tweede boek voorgesteld. ‘Dagboek van een gescheiden vrouw’ is de opvolger van ‘Dagboek van een bedrogen vrouw’, dat een echte bestseller is. In het nieuwe boek beschrijft Miriam Jacques de problemen waar een gescheiden vrouw mee worstelt en ze publiceert ook brieven die ze kreeg van lotgenoten.

Miriam Jacques krijgt nog elke dag reacties op haar eerste boek. In totaal kreeg ze er al honderden. Allemaal van mensen die haar om raad vragen. Ze beantwoordt alle mails en een deel daarvan publiceert ze nu ook.

In het tweede boek staan ook dagboekfragmenten, en toch is het helemaal anders dan het eerste, zo zegt de schrijfster. Het gaat niet meer zozeer om bedrog of de ontdekking daarvan maar over het verwerken van verdriet, het vechten tegen eenzaamheid, en ja, ook het omgaan met nieuwe teleurstellingen.

Het vorige boek is een echte bestseller geworden. Hoeveel exemplaren ervan verschenen zijn, wil de uitgeverij niet kwijt, maar het boek is na drie maanden al aan een derde druk toe.

Dagboek van een gescheiden vrouw is verschenen bij Lampedaire Uitgevers en kost net geen 20 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier