Twee West-Vlaamse meisjes azen op unieke vakantiejob

Redactie KW

Charlotte Soetens en Louba Davydova willen deze zomer graag frisse pinten aanbieden als vakantiejob. Daarom nemen ze deel aan een wedstrijd van Jupiler.

Op de website van Jupiler kan nog tot 28 mei gestemd worden voor wie uw favoriete Joe Piler meisje is. De winnares mag deze zomer frisse pinten serveren op de festivals. Bij de 38 kandidates ook twee West-Vlaamse meisjes: Louba Davydova uit Wervik en Charlotte Soetens uit Harelbeke.

Louba Davydova

De 20-jarige Louba is afkomstig uit Rusland, maar woont in Wervik. “Ik neem deel omdat ik, naast wat sociale troeven waaronder een aangename omgang met mensen, eigenlijk zowat de Jupiler onder de vrouwen ben. Dat betekent zacht, bitter als het moet en geliefd. Ik ben iemand die ook graag geniet van het leven, met vele bezigheden en mooie ambities.”

Charlotte Soetens

Ook de 20-jarige Charlotte uit Harelbeke wil de vakantiejob maar al te graag. “Het is een job die me op het lijf geschreven is: feesten met mensen, bier uitdelen en dat met een zeer leuke sfeer binnen een team. Wat kan een mens zich nog meer wensen?”

(TV)

Stemmen voor deze dames kan op http://www.jupiler.be/page/festivals/de-joe-piler-crew-gallery.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.