Finn is het eerste kindje van Niels Ingelbrecht en Najade Van Ryssel uit de Ermietshoek. Het jongetje werd op nieuwjaarsochtend geboren, de eerste baby van 2020 in het Torhoutse ziekenhuis. Finn was 51 cm lang en woog 3,4 kilogram.

Een 'jaar' later geboren dan voorzien

Niels en Najade zijn uiteraard in de wolken met hun baby. "De geboorte was op oudejaarsdag 31 december voorzien, maar het is een jaar later geworden", lachen ze. "Of hoe één dag het verschil maakt tussen 2019 en 2020."

"Zelf werd ik destijds tien dagen te laat geboren en ik had het voorgevoel dat dit ook met Finn zo zou zijn", zegt Najade. "Dan zou hij eventueel een driekoningenkindje zijn geweest - geboren op 6 januari. Maar ons zoontje bleek stipter te zijn dan ik vroeger. Sowieso is een nieuwjaarskindje iets heel bijzonders."

Het koppel wist al geruime tijd dat de baby een jongen was. "Maar we hebben het geslacht voor onze familie en vrienden geheim gehouden", aldus Niels. "Pas nu weet iedereen dat we een zoontje hebben. Eenmaal Najade weer helemaal op krachten is, heten we Finn welkom in onze woonst in Ichtegem."

Finn is het eerste kindje van Niels Ingelbrecht en Najade Van Ryssel uit de Ermietshoek. Het jongetje werd op nieuwjaarsochtend geboren, de eerste baby van 2020 in het Torhoutse ziekenhuis. Finn was 51 cm lang en woog 3,4 kilogram.Niels en Najade zijn uiteraard in de wolken met hun baby. "De geboorte was op oudejaarsdag 31 december voorzien, maar het is een jaar later geworden", lachen ze. "Of hoe één dag het verschil maakt tussen 2019 en 2020.""Zelf werd ik destijds tien dagen te laat geboren en ik had het voorgevoel dat dit ook met Finn zo zou zijn", zegt Najade. "Dan zou hij eventueel een driekoningenkindje zijn geweest - geboren op 6 januari. Maar ons zoontje bleek stipter te zijn dan ik vroeger. Sowieso is een nieuwjaarskindje iets heel bijzonders."Het koppel wist al geruime tijd dat de baby een jongen was. "Maar we hebben het geslacht voor onze familie en vrienden geheim gehouden", aldus Niels. "Pas nu weet iedereen dat we een zoontje hebben. Eenmaal Najade weer helemaal op krachten is, heten we Finn welkom in onze woonst in Ichtegem."