Ticketverkoop Land of Love in Torhout gaat wervelend van start

Vorig jaar kreeg Land of Love voor zijn eerste editie volk van alle slag over vloer. © Foto JS
Johan Sabbe

Woensdagavond is de ticketverkoop voor de tweede editie van het Torhoutse dancefestival Land of Love op 25 augustus wervelend van start gegaan. De goedkope early bird-tickets (25 euro) waren in enkele seconden uitverkocht en ook de wave 1-tickets (30 euro) zijn al direct de deur uit.

Ondertussen is de verkoopswave 2 al gestart, met name tickets voor 35 euro. Later stijgt de prijs voor een kaartje tot het plafond van 40 euro, nog altijd erg goedkoop voor een festival met in totaal een vijftigtal dj’s. De organisatoren hebben er doelbewust voor gekozen om de toegangsprijzen van de uitverkochte eerste editie van vorig jaar niet te verhogen. Wel kunnen er op de nieuwe weide tussen de Warande- en de Steenveldstraat straks 6.000 mensen terecht tegenover maar 4.000 op de vorige locatie.

Ook alle viptickets zijn meteen de deur uit

Frederick Muys, die samen met zijn vriendin Emma Couvreur en hun goede vriend Frederik Desmet het festival in goede banen leidt, was na de blitzstart van de ticketverkoop enigszins van zijn melk.

“Dit is boven alle verwachtingen”, zei hij. “We hebben de ticketaantallen per wave nochtans gevoelig verhoogd. Land of Love lijkt een ware hype te hebben gecreëerd in Torhout en omgeving. En daar zijn we uiteraard erg blij om. We hadden nooit kunnen denken dat de tickets zó snel de deur zouden uitvliegen, want voorlopig hebben we nog maar vijf dj’s van de affiche bekendgemaakt. Ook de viptickets zijn allemaal uitverkocht. Er zijn wel nog businesspakketten beschikbaar via info@landoflove.be

De tweede editie van Land of Love heeft op zaterdag 25 augustus plaats op de nieuwe locatie van 4,5 hectare. Het thema van het festival luidt dit jaar Arce Amorum. Geen Latijn volgens het boekje, maar een afleiding van Arce Amoris, of vrij vertaald: Kasteel van de Liefde.

Met hangbrug naar Kasteel van de Liefde

Met het nieuwe thema Arce Amorum willen Frederik, Frederick en Emma een droomwereld creëren waarin alles mogelijk lijkt, alles mag en niets moet. “En waarin de liefde de bovenhand heeft”, zegt Frederick Muys. “Op onze affiche is er een kasteel te zien op een zwevend eiland dat helemaal verlaten is. Maar er is ook een smalle hangbrugverbinding om de festivalgangers naar het Kasteel van de Liefde te loodsen.”

Het organiserende trio zal vanaf nu mondjesmaat de namen van de dj’s lossen. Info: www.landoflove.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.