The New Wave presenteert twee shows in cc Groene Meersen

Redactie KW

Op zaterdag 6 en zondag 7 september pakt The New Wave uit met shows vol humor, dans en sketches. „We kozen voor het thema ‘Disney’, maar we gaven er een eigen, creatieve toets aan. Wij willen mensen entertainen”, nodigt Jens Blondelle, regisseur van The New Wave, iedereen uit naar het cc Groene Meersen.

The New Wave ontstond een jaar geleden. „In een oude hangar langs de Torhoutse Steenweg gaven we toen een soort privéshow voor familie en vrienden. Dat viel zo in de smaak dat we besloten om er een vervolg aan te breien. Nu pakken we uit met een grotere show voor iedereen”, doet Jens Blondelle het verhaal. „Die eerste show stond in het teken van ‘De Maffia’. Tot onze eigen verbazing zakten meer dan honderd mensen af. De reacties waren heel positief en zelf zagen we het ook wel zitten om een nieuwe, grotere show op poten te zetten.”

Jens Blondelle dokterde een nieuwe verhaallijn uit. Dit weekend wordt Zedelgem ondergedompeld in de Disneysfeer. „Jungle Book, De Kleine Zeemeermin, … We kiezen voor bekende figuren, maar geven er graag een eigen toets aan. We vervormen het verhaal en overgieten het met onze eigen humor. Van de Zeemeermin maken we bijvoorbeeld een Zeemeerman.”

Ruben Debuyser is de voorzitter, terwijl David Cappon als ondervoorzitter fungeert. De twee shows van The New Wave vinden plaats op zaterdag 6 september om 20.30 u. en zondag 7 september om 15.30 u. in cc Groene Meersen in Zedelgem. Tickets kosten 7 euro aan de deur.

(Danny Lingier)

Uitgebreide versie in De Krant van West-Vlaanderen (editie Weekbode Torhout) van 5 september 2008.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier