Swapping voor modebewuste vrouwen in Brugge

Redactie KW

Op 24 mei ontvangt Entrenous in Brugge alle modebewuste dames tijdens Swapping Week, een project waarbij fashionista’s samenkomen om hun miskopen te ruilen voor spulletjes van anderen. Dit Amerikaanse fenomeen ontstond begin de jaren 90 en is nu eindelijk naar België overgewaaid.

“We zorgen voor een echte Sex & the City-ervaring”, zegt organisator Jens Verdonck. “Dames kunnen zich gratis laten verwennen in de beauty-lounge met topkappers, make-up artists, manicure, stylistes en nog veel meer. Daarna kunnen ze hun nieuwe look laten vastleggen op gevoelige plaat aan de Flair-fotostand.”

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste vrouwen slechts 20 procent van hun kledingstukken regelmatig dragen. De overige 80 procent komt meestal de kleerkast niet uit. Nu kan je die gloednieuwe outfit ruilen voor iets dat je wel draagt. Zo maak je niet alleen een lotgenote, maar ook je bankrekening blij. Jonge ontwerpers en meer gevestigde waarden in de modewereld doneren ook enkele stuks die eveneens te ruilen zullen zijn. De ideale kans om een designeritem te scoren!

De Swapping Week bezoekt zes verschillende steden tussen 23 en 28 mei. Meer info op www.swapping.be

(JW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.