Stefaan Lemey nieuwe directeur Bellewaerde Park

Redactie KW

Stefaan Lemey uit Kortrijk wordt de nieuwe directeur van het Ieperse pretpark Bellewaerde. Hij volgt in die functie de Nederlander Rudy Hulsman op, die onlangs besliste om hamburgerketen Quick Benelux te gaan leiden. Stefaan Lemey is 38 jaar en stond de voorbije tien jaar aan het hoofd van de technische diensten van Bellewaerde Park.

Stefaan Lemey zal instaan voor de dagelijkse leiding en de strategische ontwikkeling van het pretpark. Hij studeerde af als industrieel ingenieur elektriciteit aan de Provinciale Industriële Hogeschool in Kortrijk en startte zijn loopbaan bij Bellewaerde Park op zijn 28ste. Als technisch directeur was hij verantwoordelijk voor alle investeringsprojecten en evenementen.

“Ik ben enorm fier dat ik van Compagnie des Alpes de kans krijg om Bellewaerde Park te leiden”, zegt hij in een persmededeling. “Dit park staat bekend om de goede werksfeer én de gedrevenheid van zijn medewerkers. Mijn belangrijkste taak bestaat erin de medewerkers motiveren en samen de toekomst van het park verder uit te bouwen.”

Rudy Hulsman stond sinds 1 maart 2008 aan het hoofd van Bellewaerde Park. Hij volgde toen Filip De Witte op, die directeur werd van Parc Astérix in Parijs, ook eigendom van Compagnie des Alpes. (Bron: Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier