Speelpleinen in Sint-Eloois-Winkel worden veiliger en krijgen toiletten

Redactie KW

Naar jaarlijkse gewoonte wordt er in het voorjaar een bezoek gebracht aan de speelpleinen. Iedere keer gebeuren er een aantal aanpassingen en verbeteringen zodat het voor iedereen aangenaam en veilig is om van de speelpleinen gebruik te maken.

Voor dit jaar zijn volgende zaken voorzien op het speelplein in Ledegem: de beplanting wordt vernieuwd langs de chalet en er komt een afsluiting zodat de beplanting kan groeien.Er komen ook nieuwe toiletten voor de kinderen, want er waren er te weinig voor de vele kinderen die naar de speelpleinwerking komen. Deze werken gebeuren in de loop van mei. Uiteraard worden de speeltoestellen grondig gecontroleerd door een bevoegde veiligheidsinstantie en zal er vers zand worden aangevoerd.

Op het speelplein van Sint-Eloois-Winkel worden de valzones bij de diverse speeltoestellen uitgebreid. Er komen houten voetbaldoelen op het grasveld, de zandbak wordt volledig vernieuwd. Het petanqueplein wordt volledig heraangelegd, de doorgangsweg wordt duurzaam aangelegd en waar bomen verdwenen zijn door vandalisme, worden die opnieuw geplant.

(LDE)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten