Soulsister gratis op de Markt

Redactie KW

Brugge Plus vzw organiseert in opdracht van het Brugse stadsbestuur op zaterdag 4 april 2009, voor het derde jaar op rij, een gratis concert op de Markt van Brugge. Hiervoor wordt het grote podium gebruikt waarop de dag nadien het startschot gegeven wordt voor de Ronde van Vlaanderen. Dit jaar is Soulsister top of the bill.

Na Bart Peeters, Delavega en Woodface in 2007 en The Eagles Tribute Band in 2008 komt dit jaar de Vlaamse topgroep Soulsister voor de nodige portie hits en sfeer zorgen. Het is van 1995 geleden dat ze nog samen muziek maakten, maar een toevallige jamsessie in de coulissen van een tv-programma leidde tot een reünie en de cd “Closer”. Na een uitverkocht en succesvol concert afgelopen vrijdag in de Lotto Arena in Antwerpen, binnenkort opnieuw live aan het werk te zien in Brugge!
The Famous Black Polar Cubs nemen het voorprogramma voor hun rekening. Deze Brugse band brengt een perfecte mix tussen Eagles of Death Metal en het betere Britse Indie werk, zonder echter hun persoonlijke inspiraties te vergeten.
Startschot van de avond wordt gegeven om 20 uurn omstreeks 21.30 uur komt Soulsister op het pdoium.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier