Sint-Jacobsruiters treffen laatste voorbereidingen ruitertornooi Ruddervoorde

Redactie KW

Zondag 6 september wijken de Sint-Jacobsruiters uit Lichtervelde uit naar een terrein in de Torendreef in Ruddervoorde voor hun eerste ruitertornooi. De disciplines, springen, dressuur en mennen staan op het programma.

“Na vier jaar clubwerking willen we met de Sint-Jacobsruiters zelf een ruitertornooi organiseren”, aldus secretaris en penningmeester Dirk Dewaegemaecker. “We gingen eerst in Lichtervelde op zoek naar een locatie van om en bij de acht hectaren maar dat werd niet gevonden. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Henri Gernaey en Angélique Hostyn in de Torendreef in Ruddervoorde. Ruimte voor parking werd gevonden bij Eric Vermandere.”

Het tornooi valt in te delen in drie grote luiken rond elk een eigen discipline: springen, dressuur en mennen. Over de middag is er een demonstratieoptreden van Angélique Hostyn met dressuurhengst Filmstar of Royal Jubilee. Het tornooi start om 9 uur en de inkom is volledig gratis. Meer info vind je op www-lrvlichtervelde.be of bij Dirk op 0475 81 26 05. (GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.