Seline uit Torhout ontmoette Ozzy Osbourne op Graspop

© Johan Sabbe
Redactie KW

Torhout Seline Vanthournout heeft het hele festivalterrein van Graspop Metal Meeting al koprollend doorkruist en werd voor die stunt beloond. Ze won twee combitickets voor Graspop én een ‘meet en greet’ met levende zanglegende Ozzy Osbourne. Broer Maxim genoot mee.

De wedstrijd werd uitgeschreven door JIM. Wie bewees er iets voor over te hebben om gratis naar het metalfestival van vorig weekend te mogen, won de tickets en de ontmoeting met de extravagante Ozzy Osbourne, intussen 63 en vooral bekend als vroegere zanger van de heavymetalband Black Sabbath.

Seline kende de muziek van Ozzy Osbourne eigenlijk niet, maar ze vond de ontmoeting met de ouwe hardrocker wél leuk. “Veel meer dan elkaar de hand schudden en samen op de foto staan, was het niet”, bekent ze. “Toch was de kennismaking met Ozzy uniek. Zoiets maak je geen tweede keer mee.” Seline wou haar sjaaltje door Ozzy Osbourne laten signeren, maar toen dat niet meteen lukte, zette de artiest zijn naam op haar borstkas. Haar broer Maxime slaagde er wél in om de beroemde krabbel te krijgen waar hij hem wou: op een T-shirt.

(JS)

Meer in De Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier