Zwevezeelse Veldmuizen feesten opnieuw tijdens Vrijgeweidfeesten: “Met een pokertornooi en gezellige drankbar”

Alle enthousiaste Veldmuizen met Tars Wulleman, Marc Spriet, Jurgen Van Essche, Jan Demaré, Bjorn Desmet, Pieter Gelaude, Geert Gellinck en Stijn Van Maele. © Nele
Nele Sabbe
Nele Sabbe Medewerker KW

Wijkcomité De Veldmuizen uit Zwevezele organiseert dit jaar opnieuw z’n spectaculaire Vrijgeweidfeesten. Het feestweekend vindt plaats tijdens het eerste weekend van oktober. Op het programma staat een pokertornooi, lekker eten en gezellig samenzijn.

“Ons wijkcomité, dat bestaat uit een team met acht Veldmuizen, is heel tevreden dat het feestweekend op ‘t Veld opnieuw kan doorgaan”, weet Stijn Vanmaele van De Veldmuizen. “Na een stilte van twee jaar door corona geven wij er opnieuw een lap op. We gaan van start op zaterdag 1 oktober met een pokertornooi. Het tornooi vindt voor de zevende keer op rij plaats en er wordt gespeeld op professionele pokertafels. Door praktische redenen wordt het aantal deelnemers beperkt, dus vooraf inschrijven is de boodschap. Er zijn mooie prijzen te winnen voor acht personen die eindigen aan de final table.”

“Wie geen zin heeft om poker te spelen, kan iets komen drinken in onze gezellig drankbar. Alle festiviteiten vinden plaats in de Orangerie van Koen Gelaude. Tussen al het groen op de plantenkwekerij kan iedereen genieten van het gezellig samenzijn.”

Springkasteel

Op zondag 2 oktober is er een reuzebarbecue voorzien en dit vanaf 11.30 uur.

“Na corona zal het iedereen deugd doen om feest te vieren”

“De barbecue laten wij in handen van de ervaren barbecuespecialist traiteur Neirynck uit Egem. We gaan van start met een aperitief en daarna kunnen de aanwezigen genieten van het lekkere eten. Voor de kinderen is er een springkasteel voorzien. Dit feestweekend is telkens een groot succes. Na de coronaperiode hebben mensen nood aan het samenzijn en het zal ons allen deugd doen om een weekend feest te vieren op het rustige ‘t Veld.”

De feestlocatie is bij Koen Gelaude langs de Vannekenstraat 22 in Zwevezele. De inschrijvingsprijs voor het pokertornooi is 20 euro. Inschrijven kan bij Tars (0478 24 34 70) of bij Stijn (0472 94 49 58).

Voor de barbecue betalen volwassenen 22 euro en kinderen tot 12 jaar betalen 12 euro. Kaarten zijn te verkrijgen bij Geert (0499 13 64 35).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier