Zwevezeelse Nelli Burchuladze waagt haar kans in verkiezing Mrs Glamour Belgium 2020

De Zwevezeelse schoonheid met Rusissche roots Nelli Burchuladze (36) heeft met de verkiezing van Mrs Glamour Belgium 2020 een nieuwe uitdaging op de agenda staan. Eind 2018 pikte ze na vele jaren haar Miss-ambities terug op met haar deelname aan Mrs Universe Belgium. “Ik keek uit naar een nieuwe uitdaging”, klinkt het bij Nelli die afgelopen zaterdag tot finaliste van Mr Glamour Belgium uitgekozen werd.

Nelli Burchulatdze nam eerder ook al deel aan de verkiezing Mrs Universe Belgium. (foto KDV)

Nelli Burchuladze ruilde meer dan 15 jaar geleden haar geboorteland Rusland in voor het Vlaamse Zwevezele en ging zo haar mama achterna. Ze woont ondertussen al tien jaar met haar dochter Sofia (17) in haar eigen huisje in de Bruggestraat en is met haar oneindige enthousiasme en vriendelijkheid ongetwijfeld een bekend gezicht in Zwevezele.

Als jonge enthousiaste en ondernemende vrouw heeft Nelli naast haar job al altijd een passie gehad voor schoonheidswedstrijden. Ze gaat hierbij geen uitdaging uit de weg.

Miss Coast Belgium

Het is ondertussen meer dan 10 jaar geleden dat Nelli haar kans waagde als finaliste van Miss Coast Belgium, toen nog als jonge twintiger. “Vorig jaar kreeg ik de smaak weer te pakken. Ik schreef me in voor Mrs Universe Belgium en mocht mijn eer verdedigen als finaliste”, klinkt het enthousiast. “Een ereplaats kon ik in de finale helaas niet bemachtigen, ik was toen wel wat ontgoocheld. Daarom wil ik nu weer mijn kans wagen”, klinkt het vastberaden.

Het wordt een pittige combinatie met werk en gezin maar ik zie het helemaal zitten

Afgelopen zaterdag trok Nelli naar Mol voor de selecties van Mrs Glamour Belgium 2020 en mocht met goed nieuws terugkeren naar huis: ze is een van de finalistes van de verkiezing. De organisatoren van Mrs Glamour Belgium zoeken een elegante, stijlvolle klassedame, glamoureus als tijdloze natuurlijke schoonheid.

Er staat Nelli dus ongetwijfeld weer een drukke tijd te wachten met heel wat promocampagnes en dergelijke meer om zichzelf als finaliste te profileren. “Vorig jaar was het al een pittige combinatie met mijn werk en gezin, maar ik zie het helemaal zitten”, klinkt het enthousiast bij Nelli die van Zwevezele ondertussen haar thuis heeft gemaakt in haar huis in de Bruggestraat. Nelli krijgt net zoals bij haar vorige miss-uitdagingen de onvoorwaardelijke steun van haar mama en dochter.

Voorstelling in maart

Wat haar exact te wachten staat, weet ze nog niet, het is allemaal nog heel nieuw. In maart volgt alvast de officiële persvoorstelling van de kandidates. Wie ondertussen wat meer info wenst over de verkiezing van Mrs Glamour Belgium 2020 kan een kijkje nemen op www.glamourbelgium.mystrikingly.com. (KDV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.