Zwevegemse kinderen maken hartverwarmend filmpje voor bewoners van woonzorgcentra

Redactie KW

Op deze Valentijnsdag toonden de kinderen van Gemeenteschool Zwevegem hun groot hart in een filmpje gedeeld met de woonzorgcentra.

Om wat licht en warmte te brengen in deze donkere, sombere dagen wilden de kinderen van Gemeenteschool Zwevegem hun hart tonen aan de bewoners van de woonzorgcentra in de regio. “Kinderen missen hun (over-)grootouders en omgekeerd. Bewoners van woonzorgcentra zien veel te weinig kindergezichtjes. Daar wilden we iets aan doen en nu, met Valentijn, vonden we het gepaste moment om ons groot hart te tonen.”, zegt Nathalie Herremans, directeur van de Gemeentelijke Lagere School Zwevegem.

De kinderen van Gemeenteschool Zwevegem gingen aan de slag met potlood en papier, met bakingrediënten en soms zelfs met de sneeuw om hun hartje in beeld te brengen. Ook de bewoners van het woonzorgcentrum Sint-Amand in Zwevegem en enkele andere woonzorgcentra in de regio droegen hun hartje bij. Al deze hartjes vormen de voorgrond van een video-compilatie waarbij een passende muzikale achtergrond niet kon ontbreken. Wim en Irghen Dekoker verzorgden een liefdevol mini-concertje helemaal in Valentijnssfeer.

De video werd gedeeld met verschillende woonzorgcentra uit onze regio zodat oud en jong hun harten konden delen met mekaar.

(GV)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.