Zwevegems Okay-filiaal is na opfrisbeurt duurzamer geworden

De medewerkers van het Okay-filiaal in Zwevegem zijn klaar voor de heropening. © GJZ
Redactie KW

De Zwevegemse Okay-vestiging gaat op vrijdag 12 mei opnieuw open na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Okay-winkels en is veel duurzamer geworden.

Volgens winkelmanager Patrick Duyck ligt de focus op verse producten. “In de vernieuwde freshmart komt ons uitgebreide aanbod vers fruit en verse groenten volledig tot zijn recht. Net buiten de freshmart werden extra koelmeubels geplaatst, zodat we al onze verse kwaliteitsproducten nog beter in de kijker kunnen zetten.”

De winkelmedewerkers bakken elke dag ter plekke kwaliteitsvolle broden, koffiekoeken en broodjes af. “Die staan nu nog overzichtelijker uitgestald in ons vernieuwde broodmeubel. Een stuk handiger voor onze klanten”, legt Patrick uit.

Milieu

De grootste troef blijft volgens Patrick Duyck het team van winkelmedewerkers. “Elke dag kan ik rekenen op een toffe ploeg van 13 gemotiveerde collega’s. Allemaal mensen uit de streek, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.”

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Okay veel belang aan duurzaam bouwen en verbouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. “Bij ons worden geen gas of stookolie verbruikt. Alle energie wordt opgewekt met eigen zonnepanelen en de milieuvriendelijke koeling van de winkel stoot 90 procent minder CO2 uit dan traditionele koelinstallaties. Bovendien wordt de vrijgekomen warmte van de koeling gerecupereerd om de winkel te verwarmen”, besluit de winkelmanager. (GJZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier