Tijdens een grote bedankingsreceptie voor alle medewerkers van het dierenasiel De Leiestreek, kregen de verantwoordelijken onverwacht een slang als geschenk van het gemeentebestuur. Het ging om een decoratiestuk-fonteintje uit het oude zwembad, dat in het peuterbad voor heel wat kindervreugde zorgde. Met het sluiten van het oude zwembad verdween de slang ergens in een opslagruimte om er wellicht nooit meer uit te komen.

Omdat die ruimte net naast het asiel gelegen is, hadden de mensen van het asiel de polyester-slang opgemerkt en vroegen zij aan de aanwezige schepenen of ze deze mochten gebruiken om er hun hondenzwembad mee op te vrolijken. Meteen kregen ze een 'ja' op hun vraag en verhuisde de slang naar het zwembadje van het asiel.

Dierenasiel De Leiestreek vangt jaarlijks zo'n 1.750 dieren op, waarvoor in totaal 14.200 kg voeding nodig is en men zo'n 91.000 euro aan medische kosten mag voorzien. Gelukkig kan men rekenen op de inzet van bijna 60 vaste vrijwilligers en heel wat sponsors en schenkers.

Ook deze namiddag is er nog opendeurdag in dierenasiel De Leiestreek in Zwevegem.

(GJZ)

Tijdens een grote bedankingsreceptie voor alle medewerkers van het dierenasiel De Leiestreek, kregen de verantwoordelijken onverwacht een slang als geschenk van het gemeentebestuur. Het ging om een decoratiestuk-fonteintje uit het oude zwembad, dat in het peuterbad voor heel wat kindervreugde zorgde. Met het sluiten van het oude zwembad verdween de slang ergens in een opslagruimte om er wellicht nooit meer uit te komen.Omdat die ruimte net naast het asiel gelegen is, hadden de mensen van het asiel de polyester-slang opgemerkt en vroegen zij aan de aanwezige schepenen of ze deze mochten gebruiken om er hun hondenzwembad mee op te vrolijken. Meteen kregen ze een 'ja' op hun vraag en verhuisde de slang naar het zwembadje van het asiel.Dierenasiel De Leiestreek vangt jaarlijks zo'n 1.750 dieren op, waarvoor in totaal 14.200 kg voeding nodig is en men zo'n 91.000 euro aan medische kosten mag voorzien. Gelukkig kan men rekenen op de inzet van bijna 60 vaste vrijwilligers en heel wat sponsors en schenkers.Ook deze namiddag is er nog opendeurdag in dierenasiel De Leiestreek in Zwevegem. (GJZ)