Het Parket van West-Vlaanderen verspreidde maandagmiddag nog een opsporingsbericht naar de 44-jarige Lilian Delombaerde uit Zwevegem. Hij werd op dinsdag 24 december 2019 voor het laatst gezien aan het station van Kortrijk nadat hij er het ziekenhuis had verlaten. 's Avonds was er nog telefonisch contact en bevond Lilian zich in Menen. Sindsdien ontbrak elk spoor. Omdat hij met leverproblemen kampte en dringend medische hulp nodig had, werd heel intensief naar de man gezocht.

Dinsdagavond kwam dan het spijtige bericht dat Lilian is overleden. Via Twitter maakte de federale politie bekend dat het lichaam van de veertiger werd teruggevonden. Na een tip van een vriendin bij wie Lilian recent vertoefde, ging de politie naar een appartement in de Guido Gezellelaan in Menen. Daar werd het levenloze lichaam aangetroffen. De wetsdokter die ter plaatse kwam, bevestigde dat het om een natuurlijk overlijden met medische oorzaak gaat. Lilian Delombaerde werd 44 jaar.

Het Parket van West-Vlaanderen verspreidde maandagmiddag nog een opsporingsbericht naar de 44-jarige Lilian Delombaerde uit Zwevegem. Hij werd op dinsdag 24 december 2019 voor het laatst gezien aan het station van Kortrijk nadat hij er het ziekenhuis had verlaten. 's Avonds was er nog telefonisch contact en bevond Lilian zich in Menen. Sindsdien ontbrak elk spoor. Omdat hij met leverproblemen kampte en dringend medische hulp nodig had, werd heel intensief naar de man gezocht.Dinsdagavond kwam dan het spijtige bericht dat Lilian is overleden. Via Twitter maakte de federale politie bekend dat het lichaam van de veertiger werd teruggevonden. Na een tip van een vriendin bij wie Lilian recent vertoefde, ging de politie naar een appartement in de Guido Gezellelaan in Menen. Daar werd het levenloze lichaam aangetroffen. De wetsdokter die ter plaatse kwam, bevestigde dat het om een natuurlijk overlijden met medische oorzaak gaat. Lilian Delombaerde werd 44 jaar.