De elektriciteitsinstallatie van het gebouw werd afgekeurd en de kosten lopen hoog op. De stad heeft een onderhoudscontract met de firma Cofely en met hen is onderhandeld. "De firma heeft de afgelopen jaren een spaarpotje van enkele tienduizenden euro opgebouwd om eventueel herstellingen op te lossen", aldus schepen van Patrimonium Sonny Ghesquière (sp.a). "Elektriciteitswerken zaten daar evenwel niet in. Dankzij de onderhandelingen door onze stadsdiensten en de goodwill van Cofely kwamen we tot een akkoord. We hebben dat onderhoudscontract goed bekeken. Uiteindelijk zullen we als stad misschien 8.000 euro moeten betalen en dat is verwaarloosbaar. Ik ben zeer content over de goodwill van de firma. Ze zijn zeker van een onderhoudscontract tot 2024 en dat speelde in hun beslissing zeker een rol."

Ter Leie gaat dus niet dicht in afwachting van de bouw van een nieuw zwembad. "Sluiten was anders een fiasco geweest", aldus een gelukkige schepen. (EDB)

De elektriciteitsinstallatie van het gebouw werd afgekeurd en de kosten lopen hoog op. De stad heeft een onderhoudscontract met de firma Cofely en met hen is onderhandeld. "De firma heeft de afgelopen jaren een spaarpotje van enkele tienduizenden euro opgebouwd om eventueel herstellingen op te lossen", aldus schepen van Patrimonium Sonny Ghesquière (sp.a). "Elektriciteitswerken zaten daar evenwel niet in. Dankzij de onderhandelingen door onze stadsdiensten en de goodwill van Cofely kwamen we tot een akkoord. We hebben dat onderhoudscontract goed bekeken. Uiteindelijk zullen we als stad misschien 8.000 euro moeten betalen en dat is verwaarloosbaar. Ik ben zeer content over de goodwill van de firma. Ze zijn zeker van een onderhoudscontract tot 2024 en dat speelde in hun beslissing zeker een rol." Ter Leie gaat dus niet dicht in afwachting van de bouw van een nieuw zwembad. "Sluiten was anders een fiasco geweest", aldus een gelukkige schepen. (EDB)