Zwembad Nieuwpoort gesloten tot vrijdag na coronabesmetting

© IV
© IV
Paul Bruneel

Het zwembad van Nieuwpoort werd maandag door een coronabesmetting gesloten. De besmetting werd vastgesteld bij een personeelslid en daarom werd onmiddellijk besloten om het zwembad volledig te sluiten voor alle bezoekers.

De andere personeelsleden van het zwembad laten zich nu testen en het is afwachten wat de resultaten hiervan zijn. De mensen die gebruik maakten van het zwembad op de momenten dat het betrokken personeelslid aan het werk was, zullen door de stedelijke diensten gecontacteerd worden. Ook aan hen zal worden gevraagd om zich te laten testen. Maandagnamiddag kwam dan de melding dat het zwembad alvast gesloten blijft tot vrijdag. Tegen dan moeten ook de testresultaten van de andere personeelsleden gekend zijn.

In Nieuwpoort werd zondag ook al besloten om de volledige lagere school en de kleuterafdeling van Stella Maris te sluiten. De burgemeester liet gisteren ook al weten dat tot vrijdag 12 februari alle buitenschoolse activiteiten en de lessen van het deeltijds kunstonderwijs worden verboden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier