Zwembad De Pluimen heropent op 1 juli

Het nieuwe familiezwembad met glijbaan op het sportpark De Pluimen. © ACK
Redactie KW

Zwemmen in het nieuwe familiezwembad De Pluimen kan, na meer dan drie maanden sluiting, opnieuw vanaf 1 juli, weliswaar enkel op afspraak. Inschrijven hiervoor kan vanaf maandag 22 juni op het nummer 051 79 33 00. Tickets betaal je met je bankkaart aan de kiosk bij het onthaal of via de webshop https://webshopdiksmuide.recreatex.be.

Afspraken

Voor de zwemmers gelden er wel enkele regels: er kan maximaal 1 uur gezwommen worden en het aantal zwemmers is beperkt tot 80 personen, verspreid over het 25-meterwedstrijdbad, het sterrenpeuterbad en het multifunctioneel bad.

Vijf minuten voor het einde van een tijdsblok moet iedereen het zwembad verlaten om onnodig contact te vermijden. Douchen na het zwemmen is niet mogelijk. Per week kunnen zo 5.000 mensen van een heerlijke zwempartij genieten.

Ligweide

De nieuwe ligweide is vanaf 1 juli ook toegankelijk. Er zijn 15 ligbedden en 15 stoelen. Iedereen moet verplicht een eigen badlaken gebruiken.

Het zwembad is open op maandag en donderdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 21 uur, op dinsdag van 9 tot 21 uur, op woensdag van 7 tot 12 uur en van 13 tot 21 uur, op vrijdag van 7 tot 21 uur en op zaterdag en zondag van 7 tot 12 uur en van 13 tot 16.30 uur. Gesloten op 11, 20 en 21 juli en op 15 augustus. De glijbaan, het sterrenpeuterbad en het multifunctioneel bad zijn gesloten op maandag. (ACK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten