Zwaar ongeval in Dorpsstraat in Oudenburg

Redactie KW

Op het kruispunt Zerkegemstraat, Dorpsstraat, Korte Vijfwegstraat en Paddegatstraat kwam het om 10 uur deze morgen tot een aanrijding tussen een kleine personenwagen en bestelwagen. Een bestuurder werd bevrijd uit de wagen en overgebracht naar het ziekenhuis.

De personenwagen met een ouder koppel aan boord kwam uit de richting Zerkegem en botste op het kruispunt aan de Zerkegemstraat en Dorpsstraat met een kleine bestelwagen. Die laatste kwam uit de richting Ettelgem.

De bestuurder van de bestelwagen werd bevrijd door de brandweer en naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweercommandant meldt in een eerste reactie dat de persoon niet in levensgevaar is. Ook de mughelikopter kwam ter plaatse maar diende geen interventie te doen.

(lees verder onder de foto)

Zwaar ongeval in Dorpsstraat in Oudenburg

Het oudere koppel werd opgevangen door de hulpdiensten en konden op een stoeltje bekomen. Ze werden ter controle ook overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Dorpsstraat onderbroken voor alle verkeer. De omstandigheden over hoe het ongeval kon gebeuren, worden verder onderzocht. (LIN/JVM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier