ZoWe vormingscentrum sluit jaar af met Qfor-kwaliteitslabel

Het ZoWe vormingscentrum, verbonden aan de Brugse verpleegkundeschool ZoWe, mag het Qfor-kwaliteitslabel op zak steken. © foto WK
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

Bovendien krijgt het vormingscentrum de mogelijkheid om met een KMO-portefeuille te werken, wat de vorming voor bedrijven financieel aantrekkelijker maakt.

Het ZoWe vormingscentrum, verbonden aan de Brugse verpleegkundeschool ZoWe, mag het Qfor-kwaliteitslabel op zak steken. Het centrum, dat in 1996 werd opgericht onder de naam Vormingscentrum Verpleegkundig Bijblijven of VOVB, moedigt het ‘levenslang leren’ aan bij hulp- en zorgverleners in de gezondheids- en welzijnssector.

Aan de hand van praktijkgerichte opleiding en vorming, komt het tegemoet aan de noden in het werkveld. Niet alleen in de algemene en geestelijke gezondheidszorg maar ook in de ouderenzorg, thuiszorg en de zorg voor mensen met beperkingen. ZoWe vormingscentrum organiseert ook regelmatig voordrachten rond actueel maatschappelijke thema’s. Naast het kwaliteitslabel Qfor, krijgt het vormingscentrum voortaan bovendien de mogelijkheid om met een KMO-portefeuille te werken die vorming voor bedrijven financieel aantrekkelijker maakt.

(WK/ foto WK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier