Zotte Schlagerfestival mét eenmalige reünie van Willy Sommers en Wendy Van Wanten

De gekende Brugse basketbalvereniging Avanti Brugge organiseert op vrijdag 4 oktober 2019 vanaf 20 uur voor de tweede keer het Zotte Schlagerfestival in Studio Hall in Sint-Kruis Brugge. “Verlengd wegens groot succes” na de eerste editie vorig jaar en Avanti pakt uit met een eenmalige reünie van Willy Sommers en Wendy van Wanten. Het muzikale duo brengt natuurlijk Kijk eens diep in mijn ogen.

Het bestuur van Avanti Brugge. © GF

“Overal in Vlaanderen vind je tegenwoordig een ruim aanbod aan events omtrent het Vlaamse populaire lied, maar in de Brugse regio bleven de muziekliefhebbers toch wat op hun honger zitten, althans tot vorig jaar”, stelt Tessa Cappan van Avanti Brugge. “Na het grote succes van de eerste editie pakken we dit jaar uit met een vervolg met het tweede Zotte Schlagerfestival.”

De steile ambities van Avanti in het basketbal worden ook weerspiegeld in de keuzes die ze hebben gemaakt. “Met de steun van concertorganisator Neptunus-pro hebben we een topaffiche samengesteld. De avond wordt geopend door polonaisekoning Steve Tielens en gaat verder in crescendo met de gevestigde namen Paul Bruna, Wendy Van Wanten en Willy Sommers.”

De organisatie realiseert met die laatste twee een unieke eenmalige reünie met het lied Kijk eens die in mijn ogen van de hand van Roland Verlooven. In 1991 scoorden Willy Sommers en Wendy Van Wanten reeds een wereldhit in Vlaanderen. Op het tweede Zotte schlagerfestival zullen Willy en Wendy herenigd worden en voor het eerst sinds lange tijd het nummer nog eens samen live brengen. Een unieke kans om de twee eenmalig samen aan het werk te zien. De opbrengsten van het event gaan naar de uitbouw van de jeugdwerking van Avanti Brugge. “Sinds de herstart van Avanti Brugge is de uitbouw van de jeugdwerking een belangrijk onderdeel van onze vereniging.”

(PADI)

Kaartjes kosten 25 euro in voorverkoop via www.ticketsbrugge.be via events@avantibrugge.be en 30 euro aan de deur. Er is ook een VIP-formule mogelijk.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.