Zotte Maandag op vertrouwde leest geschoeid

Deken Rudi Colpaert met links van hem zijn vrouw Annick Patteeuw en zoon Nicolas. Rechts van hem zien we dochter Elien met zijn eerste kleinzoon Clément, zijn schoonzoon Piet Vanbruwaene en schoonmoeder Marie-Louise Marreel. © JG
Redactie KW

Op vrijdagavond 19 juni werd het programma van de Godelievekermis 2015, met als hoogtepunt Zotte Maandag op 20 juli, officieel voorgesteld.

In grote lijnen werd er voor gekozen de vertrouwde formule te behouden, met een brede waaier aan activiteiten waarin iedereen zijn gading kan vinden. De Landelijke Gilde, KVL en LRV Sint-Godelieveruiters zorgen tijdens het weekend van 3, 4 en 5 juli wel voor een voorgerechtje met op vrijdag een Schlagerfest en op zondag hun driejaarlijkse Ruitertornooi. Wie de herinnering aan WO I genegen is, kan bovendien op donderdagavond 9 juli in de Pittemse brandweerkazerne live de 30.000ste Last Post mee maken. De kermis zelf wordt op zaterdag 11 juli officieel op gang getrokken me een wielerwedstrijd voor beloften. Op maandag 13 juli geven de Pittemse kinderen traditiegetrouw al een voorproefje van het grote werk tijdens de 37ste kinderstoet. Op zondag 19 juli worden de Pittemnaren al wat opgewarmd met de optredens van tal van Vlaamse artiesten tijdens ‘De Vrolijke Vriendenbus’ van Family Radio. Het hoogtepunt wordt ook dit jaar Zotte Maandag op maandag 20 juli met een altijd mooier en uitgebreider wordende feeststoet. Deken Rudi Colpaert en zijn gezin staan alleszins al te popelen om ondergedompeld te worden in een dag vol feest en plezier.

(JG – foto JG)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.